julie's FotoPage

By: julie mat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 17-Dec-2008 04:08 Email | Share | | Bookmark
Family Day Pejabat Pertanian Daerah Rembau

tiup2..cepat amik coklah tu....
penatlah nak lari ayah...kuat plak angin nie
ko pecah belon aku nanti aku bg tau mak aku...huahuahua
View all 12 photos...
13-14 Disember 2008 ari tu pejabat kitaorg ada buat family ....yealah...lama dah dok planning tapi tak jadik...so kali nie dapatlah buat walau pun serba sederhana....buat kat pengkalan balak...Putra Sayang Beach Resort...oklah...dpat release tension...kijer penat2 kan...jadi nie sebagai rewardlah pada suma staff...kadang2 sabtu ahad pun kijer...lepas tu pelancaran mcm2 buat kat rembau....so dah penat bekerja bagilah diaorg beseronok pulak....


Friday, 12-Dec-2008 10:29 Email | Share | | Bookmark
penin...penin....

arrgghhh...tensen tuller... nak akhir taun nie....org akhir taun leh ilek....nie penin...sbb nak setel kena setel inden n l/o utk bayaran...dah lah bajet turun ujung taun...kontraktor lak buat hal...prob tul...tak sabo2 nak setel kan...nak g bercuti nie...tak sabo2nyer....esok akunyer pej ada wat family day kat pengkalan balak ...oklah...tak pernah buat mcm tu...biasa wat biasa2 jer....tapi oklah...dapat release skit...kijer byk....takperlah...janji aku nak cuti sampai taun depan....huahuahua .....tak sabo2nyer...lah.....


Thursday, 11-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
lamanyer....tak masuk page nie.....

cun tak kiter??!!!!
jauhnyer menung...pikir aper tu
kiter g zoo ngan ibu n ayah
View all 9 photos...
assalamualaikum.....
alahamdulillah....arinie dapatlah duk menambah isi kandungan dalam pages nie...lama giler
dah rasanyer tak masuk sini ...org busylah katerkan...dah setaun lebih dah kot...daripada baru kawin....dah ada anak dah...anak pun dah setaun lebih....nama puteri sulung kiter nie Nur Alya Nabilah....comel...mcm ibu dier ....dah 1thn 3bln dah.....pastu ibu dier nie alhamdulillah...2 ari lps...dok test preagnancy test...positif...mmg di nanti2kanlah....alya pun dah pandai bawak diri...kiranya ibu n ayah bagi adik n kawan utk alya ...insyaAllah....ibu n ayah doa moga2 kandungan nie sihat walafiat, sihat serta sempurna tubuh badan serta cerdik,baik n comel mcm kakak alya jugak....hehhehe....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net